Despre noi

Jamais Vu

Asociatia ``Jamais Vu``

Suntem un grup de tineri absolvenți ai Universității Naționale de Teatru și Cinema…așa cum nu ați mai văzut: regizori inspirați, operatori de imagine cu un simț estetic deosebit, monteuri meticuloși, sunetiști cu auzul perfect, actori talentați, dramaturgi nu foarte dramatici, scenariști cu imaginație debordantă, producători tenaci.

Lansăm această platformă pentru a dezvolta și a promova prin intermediul ei atât proiecte marca ”Jamais vu” cât și alte proiecte externe ale tinerilor.

CV-ul nostru de grup conține deja o serie de realizări: scurt-metraje (RebelionȘi băieții câteodată; Oase pentru Otto, Fragile,handle with care), piese de teatru (Paravan. Două telefoane; All new people), reclame, documentare si experienta in pedagogie. Am abordat genuri diverse: comedie, docu-dramă, mockumentary. Am lucrat pentru case de producție, firme de publicitate,  dar și pentru ONG-uri axate pe educație și cultură. Avem atat premii colective, cat si individuale, insa nu vrem sa ne laudam.

Fiecare din echipă are în portofoliu și o serie de proiecte individuale: Mădălina Craiu (“Umbre” de Igor Cobileanski, Bogdan Mirica, “Blue” de Nicolae Constantin Tanase, “Steaua Fara Nume” de Victor Ioan Frunza), Irina Antonie (Pisica Verde de Cristi Juncu, Două liniuțe de Lia Bugnar, Apa de mina de Alexandru Dabija), Tavi Costin (“Deschide Ochii” de Iura Luncasu, actor la Teatrul Anton Pann din Valcea), Andrei Cătălin (“Pisica Verde” de Cristi Juncu, actor la Teatrul Anton Pann din Valcea), Ștefan Huluba (fondator al trupei de improvizatie “Backstage Boys”, Compagnie 28), Iulia Ciochină (“Lumea e a mea” de Nicolae Constantin Tanase, “Comoara” de Corneliu Porumboiu, Omnibus “Lovebus”).

Vrem să încurajăm inovația și forme de limbaj teatrale și cinematografice cât mai variate. Vrem să ne promovăm ca echipă în aceiași  măsură în care vrem să promovăm un alt val de teatru și cinematografie care, menținând calitatea, să se  adreseze unui public cât mai larg.

Pentru ca ”Jamais vu” să  devină ”déjà vu”…vă așteptăm alături de noi la teatru și la film!

Proiecte in lucru

Filme realizate

Reprezentatii

Spectatori

Echipa

Matei Lucaci - Grunberg
REGIZOR
Irina Antonie
ACTRITA
Alexandra A. Albu
SCENARIST / PRODUCATOR
Tavi Costin
actor
Iulia Ciochina
ACTRITA
Andrei Catalin
ACTOR
Madalina Craiu
ACTRITA
Stefan Huluba
ACTOR
Razvan Banica
ACTOR

Parteneri

want to work with us?
contact